Αναδρομή στο παρελθόν... Βήμα στο μέλλον

ImageΟ Παναγιώτης Τσιριγώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Τελείωσε την Μέση Εκπαίδευση στο 1ο Λύκειο Κορυδαλλού με βαθμό 'Αριστα (19,6) και έχοντας κλίση στις οικονομικές σπουδές μπήκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς το 1985, όπου και φοίτησε στο Τμήμα Στατιστικής και Πληροφορικής Επιστήμης.

Από το 1993 οπότε και πήρε το πτυχίο του, αφοσιώνεται στην διοίκηση των επιχειρήσεων και την διοίκηση λογιστηρίου ανώνυμης εταιρείας. Μία εμπειρία που είχε αρχίσει να υφίσταται χρόνια πριν, αφού εργαζόταν ως βοηθός λογιστή σε λογιστήριο ΑΕ από το 1985, τώρα μπορούσε να διευρυνθεί σε ανώτερα επίπεδα.

Συνεχίζοντας να εργάζεται στην λογιστική, έχοντας ταχθεί στην συνεχή προσπάθεια για την τελειότητα, ψάχνοντας και δίνοντας λύσεις σε οικονομικά προβλήματα, το 1996 γίνεται μέλος στο Οικονομικό Επιμελητήριο παίρνοντας άδεια ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος και το 2001, έχοντας πολυετή πείρα λογιστή, κατόπιν αιτήσεώς του, παίρνει από το Οικονομικό Επιμελητήριο την άδεια Λογιστή-Φοροτεχνικού Τάξεως Α.

Όντας στέλεχος του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μας, το ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στην διερεύνηση της επιχειρηματικής αποφάσεως για θέματα οικονομικού περιεχομένου, χρησιμοποιώντας σαν αναγκαία εργαλεία την φοροτεχνική ανάλυση αλλά και την πρόβλεψη, την στατιστική ανάλυση και την χρηματοοικονομική μελέτη, προκειμένου να χαραχθεί η συμφερότερη πορεία της κάθε εταιρείας, του κάθε μαγαζιού, του κάθε ελεύθερου επαγγελματία.

Image

Είναι αυτό που χρειάζεται ο καθένας, την οικονομική συμβουλή. Έτσι, καταρτισμένος πλέον από την πολύχρονη πείρα και την συνεχή επαφή με το αντικείμενο της λογιστιικής αλλά και της οικονομικής επιστήμης γενικότερα, τόσο μέσα στους χώρους του λογιστηρίου όσο και στους χώρους των διοικητικών αποφάσεων των εταιρειών, αισθάνεται έτοιμος να προσφέρει τις οικονομικές του γνώσεις σε κάθε σημείο που θα του ζητηθεί, από τον απλό φορολογούμενο πολίτη, έως και την μεγαλύτερη εταιρεία.

Με γνώμονα την συνέπεια αλλά και την υπευθυνότητα, την σχολαστική προσέγγιση του προβλήματος αλλά και τις ιδιαιτερότητές του, έφθασε η στιγμή που τον Ιούνιο του 2004 αποφάσισε να ασχοληθεί με τα Λογιστικά Γραφεία. Στο σημείο αυτό ακριβώς γεννιέται το Accounting Solutions - οι Λογιστικές Λύσεις -